Kennis­makingsbehandeling en Intakegesprek

Een intakegesprek is essentieel om een behandelplan op te stellen

Komt u voor de eerste keer naar Huidverbetering Vlissingen en vindt u het lastig om uit de diverse behandelingen die worden aangeboden te kiezen? Dan is de kennismakingsbehandeling zeker iets voor u! Huidverbetering door middel van huidverzorging en behandelingen is alleen mogelijk als er genoeg informatie over de huid is verzameld. De huid wordt aandachtig geanalyseerd om zo tot een behandeling te komen met de juiste producten. Na de behandeling krijgt u 3 travel size producten mee naar huis om uit te proberen.

 

De behandeling bestaat uit:

  • Intakegesprek
  • Reiniging
  • Peeling
  • Gezichtsmasker
  • Dagverzorging
  • Productadvies

 

Intakegesprek:

Er wordt aandachtig naar de huidconditie gekeken en een huidtype bepaald. Er wordt gevraagd naar eventuele klachten, wensen en allergieën. Na aanleiding van de analyse wordt er gekeken hoe de behandeling het beste ingevuld kan worden met de producten die passen bij uw huidconditie.

Reiniging:

Door middel van een mild reinigingsproduct afgestemd op uw huidtype wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Vuil en make-up worden hiermee verwijderd.

Peeling:

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterke peeling/scrub. Hierbij worden de dode huidcellen verwijderd, ook stimuleert het de celvernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner.

Masker:

Op basis van uw huidconditie wordt er een masker aangebracht. Door het masker aan te brengen wordt er als het ware een tweede huid over je eigen huid aangebracht. Door deze afsluiting wordt warmte en vocht door de huid vastgehouden, het kan niet meer verdampen zoals het normaal zou doen. Dit resulteert direct in een betere doorbloeding van de huid waardoor de huidcellen efficiënter van zuurstof worden voorzien, en werkstoffen de huid indringen. De huidcellen zullen hierdoor actiever worden en zullen direct de onvermijdelijk aanwezige gifstoffen afvoeren.

Dagverzorging:

Als afsluiting wordt er een dagcrème aangebracht afgestemd op uw huidconditie en huidtype. De laatste stap is een crème met een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke UV stralen. 

Kennismakings­behandeling en Intakegesprek 70 min

Je krijgt gratis 3 travel size producten (afgestemd op je huidconditie) mee naar huis om uit te proberen.

65,00
Schoonheidssalon Vlissingen

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op:

  • huidverbetering
  • huidverjonging of
  • beautyproducten.

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger of haal hem op in de salon.