Oogcontour behandeling

Speciale behandeling voor de huid rond de ogen

Heeft u last van donkere kringen en/of wallen onder de ogen en misschien ook wel fijne lijntjes? Dan is de oogcontour behandeling een goede keuze!

De behandeling begint met het reinigen van het gelaat. Vervolgens wordt er met een vitamine c olie  een cupping massage uitgevoerd rondom de ogen. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met een speciaal serum dat wallen en donkere kringen tegengaat. Verder wordt er nog een Hyaluron poeder aangebracht om de fijne lijntjes op te vullen. Beide producten worden met de Microneedling pen en een speciale naaldmodule (die geschikt is voor de kwetsbare huid onder de ogen) in de huid gemasserd. Lees hieronder meer over wat deze 2 hoogwaardige producten voor uw huid kunnen betekenen.

 Under Eye Solution

Is de perfecte ampul voor mensen die problemen hebben onder de ogen zoals donkere kringen, wallen of zelfs het uiterlijk van ingevallen ogen verbeteren.

Het verbetert de circulatie rond het gebied onder de ogen en helpt het overtollige vocht af te drijven.

Bovendien helpt het ook vetophopingen onder de ogen te verminderen, wat resulteert in een strakkere huid.

Hyaluronzuur 

Helpt de huid vocht vast te houden en de huidbarrière te versterken, wat zorgt voor een beter gehydrateerde en jonger uitziende huid.Het hyaluron poeder dringt dieper door dan gewoon hyaluronzuur, waardoor het de kans krijgt om te werken in de diepere huidlaag, waar volumeverlies optreedt. Het  helpt om fijne lijntjes op te vullen, en volumeverlies tegen te gaan en algehele tekenen van veroudering te  verminderen.

 

Huidverzorging zoals serums en crèmes kunnen maar een bepaald percentage nano-hyaluronzuur bevatten, waardoor het langer duurt voordat het goed werkt.
Dit Hyaluron poeder werkt door de huid onmiddellijk te binnen te dringen, te versterken en op te vullen.

Als laatste wordt de overige huid van het gelaat verwend met een heerlijk serum en dagcrème.

 

 

Oogcontour behandeling 45 min.

65,00

Bekijk ook eens:

  • Gratis intakegesprek
  • Carboxy CO2 Therapy
  • Green Sea Peel
  • BB Glow

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, huidverjonging of beautyproducten.

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger.