Recensies

Schrijf reactie

Beoordeel

11-08-2021

Janny

De behandeling in de balancer helpt heel goed voor mijn benen en enkels. Zijn niet meer dik en kan nu weer zonder pijn wandelen.

07-08-2021

Vivian Fonteyne

Ik ben nu voor de tweede keer bij Carola geweest en vraag mezelf af waarom ik hier niet veel eerder aan ben begonnen. Gezellige en schone salon waar je heerlijk kan relaxen terwijl Carola je huid op een zeer professionele manier onder handen neemt. Ze legt goed uit waar ze mee bezig is en welke producten het beste voor mijn huid zijn. Ik heb gekozen voor een microneedling + biopulse kuur en zie na twee behandelingen al veel resultaat,mijn rimpels zijn aanzienlijk minder diep. Ik blijf zeker terug komen en kijk uit naar de volgende behandeling, twee uur lang genieten !

21-07-2021

Ger Huiszoon

Alweer een hele fijne behandeling

23-06-2021

Franca

Carola is professioneel en een fijne vrouw. Het is iedere keer weer een afspraak om naar uit te kijken. Al meerdere behandelingen ondergaan en daarna voelt het als herboren.
Ik kijk weer uit naar de volgende afspraak!

22-05-2021

Nicole Boone-Wolff

Altijd een feestje voor mijn gezicht,  ze is zo professioneel in haar werk, altijd neemt ze de tijd voor je, en ze legt alles uit wat ze gaat doen,. 

10-05-2021

Angela van Dijke-Tilroe

Weer een fijne behandeling gehad!

10-05-2021

Annelique v/d Heuvel

Persoonlijk, aandachtig, deskundig, heel fijn een behandeling op maat

10-05-2021

Silvia Achterberg

Gediplomeerd schoonheidsspecialist die haar vak verstaat en goed advies geeft, een toppertje!

10-05-2021

Marijke Polman

Goede behandeling, goede producten en zeer klantvriendelijk

10-05-2021

Linda Booij

Het was een hele stap om een keer naar een schoonheidsspecialist te gaan vanwege mijn rosacea en couperose. Normaal gesproken reageert mijn huid direct met vurige en branderige roodheid. Maar de producten waren zo fijn en prettig het voelde heerlijk en verzachtend. Daarnaast heb ik veel tips gekregen en genoten van de rustige en fijne sfeer. Ik ben zo blij om nu in de spiegel te kijken en om te zien hoe rustig mijn huid er nu uitziet. Ik denk nog iedere dag, waarom heb ik dit toch niet eerder gedaan.

10-05-2021

Gina Doorenbosch

Als lever- en nierpatiënt heb ik enorm last van lymfeoedeem. Mn lymfevaten zijn goed stuk, waardoor ik veel vocht vasthoud wat niet 1.2.3. weg gaat. De lymfedrainage therapeut gaat net iets te langzaam. Maar nu met de Ballancer lymfedrainage/massageapparaat van Huidverbetering Vlissingen erbij, eindelijk na 7 maanden 5kg vocht kwijt. En dat al na 3 behandelingen met de Ballancer. Je kan dus ook met medische klachten bij Carola terecht, die je sowieso zeer professioneel helpt. Ik heb nog 7 behandelingen te gaan, maar heb voor het eerst weer echt hoop dat het goed gaat komen. De Ballancer is niet alleen een topper voor mijn vochthuishouding, het ontspant mij ook nog eens heerlijk. Ik ben enorm tevreden en raad het ook iedereen aan. Dank je wel Carola dat je mij weer het vertrouwen in mn lichaam terug geeft.

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, huidverjonging of beautyproducten.

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger.