Osmo Inject 

Wat is een Osmo Inject behandeling?

Het is een geweldige manier om uw huid te verbeteren. Het geeft namelijk een boost aan de fibroblastcellen, de weefsels herstellen sneller, het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 componenten.

Fibroblasten zijn de werkpaarden voor het stevig houden van de huid. De grootste functie is het aanmaken van collageen in de huid. Ook spelen fibroblasten een grote rol bij wondgenezing, de aanmaak van elastine vezels en andere vezels voor de huid. Dit houdt je huid stevig en rekbaar. Een andere belangrijke functie van de fibroblast is het helen van wonden. Omdat ze een groot vermogen hebben tot aanzetten van collageen en andere vezels kan een fibroblast ervoor zorgen dat de huid weer samentrekt en geheeld wordt. 

 

Wat kunt u verwachten?

 • Rimpelvervaging
 • Verstevigen van de huid
 • Het vervagen van littekentjes
 • Verbeterde huidstructuur
 • Hydratatie van de huid
 • Betere elasticiteit van de huid
 • Egalere huid en een mooie teint

 

Deze behandeling revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Al na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger. De natuurlijke glans van de huid wordt na 1 behandeling ook mooier.

 

De kanaaltjes die er in de huid maakt worden zijn niet zichtbaar maar zorgen voor een stimulatie van het activeren van het herstelproces in de huid. Dit resulteert in een maximale productie van collageen en elastine, dit zijn de bestandsdelen die in de huid verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit. Deze extra aanmaak van collageen en elastine zorgt voor een ware en extreem zichtbare facelift, zonder chirurgische ingreep! Omdat lijntjes en rimpels vaak ontstaan door een tekort aan collageen en elastine maakt deze behandeling uw huid strakker, gladder en voller! 

De Behandeling

We starten met een reiniging van de huid gevolgd door een voorbereidende lotion. Indien noodzakelijk wordt er een milde peeling aanggebracht. Vervolgend wordt  met de naaldmodule het hele gelaat en de hals behandeld. U kunt tijdens de behandeling kleine prikjes voelen maar door de uniek vervaardigde naaldjes  is de behandeling niet pijnlijk. Op de probleem zone's zoals bij rimpeltjes, fijne lijntjes en littekentjes wordt er extra serum geinjecteerd. Vervolgens wordt u onder een speciale ledlamp gelegd wat voor directe kalmering van de huid zorgt en voor extra collageen aanmaak. Als laatste wordt er een intens voedende crème aangebracht.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid wat lichte roodheid vertonen of wat warm aanvoelen. Dit trekt in de loop van de dag weg.

Osmo Inject als kuur

De Osmo Inject kan prima als losse behandeling worden uitgevoerd. Maar de mooiste resultaten krijgt u in kuurverband (resultaat door regelmaat). Een kuur bestaat uit 4-6 behandelingen, afhankelijk van de behandel indicatie en uw wensen. Tussen de behandelingen zit een interval van 2-3 weken.

Om het resultaat van de behandeling zo lang mogelijk te behouden adviseer ik om goede reinigings- en verzorgingsproducten voor thuis te gebruiken. Huidverbetering Vlissingen verkoopt betaalbare natuurlijke producten met geweldige huidverbeterende ingrediënten. Door het gebruik van deze producten heeft u langer plezier van uw behandeling en werkt u preventief!

 

Osmo Inject gelaat + hals behandeling 60 min.

85,00

Carboxy Co2 Therapy i.c.m Osmo Inject gelaat en hals 75 min

Hele mooie combinatie van extra zuurstof in de cellen van de huid en daarna het inbrengen van een vitamine cocktail!

Tijdens het inwerken van het masker geniet u van een drukpuntmassage.

105,00
Rimpelbehandeling Vlissingen

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, huidverjonging of beautyproducten.

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger.

Anti rimpelbehandeling Vlissingen

Waarom kiest u voor huidverbetering Vlissingen?

 

 • Gunstige prijzen
 • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
 • Lid van de branchevereniging ANBOS
 • Gespecialiseerd in huidverbetering
 • Ruime keuze aan behandelingen
 • Eerlijk advies
 • Sfeervolle salon