Webshop natuurlijke cosmetica

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSHOP TE GAAN

Huidverzorging met Francie Cosmetics

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. De huid voert afvalstoffen af, reguleert de lichaamstemperatuur en beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf. De conditie van de huid is dus erg belangrijk voor ons welbevinden.

Om een optimale conditie van de huid te kunnen bereiken zijn persoonlijke verzorging en goede huidverzorging van groot belang. Francie Cosmetics is een vooruitstrevende cosmeticalijn die voorziet in de behoefte van ieder huidtype. De actieve ingrediënten van zijn op basis van natuurlijke werkstoffen zoals planten- en bloemenextracten. De cosmetica producten zijn uitzonderlijk rijk aan vitaminen en mineralen. Door constante innovatie van haar cosmetica producten, is Francie Cosmetics in staat in te spelen op de laatste ontwikkelingen zonder voorbij te gaan aan de basis: een perfect natuurlijk cosmetisch product afgestemd op elk huidtype.

De cosmetica producten ondersteunen de huidfuncties en verbeteren de huidconditie. Francie Cosmetics heeft ruim 35 jaar ervaring vanuit haar schoonheidsinstituut opgebouwd en is mede daardoor nog beter in staat in te spelen op de specifieke behoefte van elk huidtype. In samenwerking met dermatologen, plastisch chirurgen en een laboratorium wordt erop toegezien dat de cosmetica producten van voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Mede daardoor zijn de cosmetica producten van Francie Cosmetics enkel verkrijgbaar bij de betere schoonheidsspecialisten.

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSHOP TE GAAN

 

Een optimale huidverzorging bereik je met verschillende stappen:

 

Reiniging

Gedurende een dag wordt onze huid blootgesteld aan allerlei negatieve invloeden van binnen en buitenaf zoals vervuiling, droge lucht, spanning en stress. Voordat de werkstoffen van een cosmetica product hun werk kunnen doen is een goede reiniging essentieel.

De reinigingsproducten van Francie Cosmetics openen de poriën en reinigen mild zonder de natuurlijke beschermingslaag van de huid aan te tasten. Na de reiniging is het aanbrengen van een lotion noodzakelijk om de poriën te sluiten, de zuurmantel van de huid te herstellen en de laatste restjes van het reinigingsproduct te verwijderen. De huid rond de ogen is erg teer en dient zacht maar grondig gereinigd te worden. Regelmatig een peeling aanbrengen op basis van fruitzuren of een lichte korrel zorgt ervoor dat de opperhuid ontdaan wordt van oude huidcellen en geeft de huid een fris uiterlijk. Het verwijderen van dode huidcellen in de opperhuid zorgt ervoor dat huidverzorgingsproducten na de reiniging beter en sneller in de huid kunnen trekken.

 

Dag- en nachtverzorging

Het ritme van de huid is overdag anders dan ’s nachts. Overdag beschermt de huid zichzelf tegen negatieve invloeden van buitenaf en ’s nachts herstelt de huid zich. Een créme aangepast aan uw huidtype ondersteunt en versterkt deze functies met behulp van actieve werkstoffen. Tevens zijn er 24-uurs crèmes die zowel beschermen, voeden en herstellen. Hierdoor zijn deze geschikt als dag- en als nachtcrème. Om de huidfuncties optimaal te ondersteunen, dient de crème afgestemd te zijn op het huidtype. Een droge huid heeft bijvoorbeeld behoefte lipiden, terwijl er bij een vette huid meer behoefte is aan talgklier regulering. Het gebied van hals en decolleté wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl dit gebied net zoveel zorg nodig heeft als het gelaat.

 

Speciale Verzorging

Als extra verzorging voor onder andere de huid rond de ogen, droge plekken, expressierimpels en probleemgebieden heeft Francie Cosmetics diverse producten ontwikkeld. Deze producten bevatten een hoge concentratie specifieke werkstoffen om deze gebieden de aandacht te geven die het verdient. Regelmatig een masker of een peeling kan een heerlijk ontspanning zijn en kan vochtregulerend, reinigend, gladmakend of herstellend werken.